Aicinām doties uz vienu no populārākajiem kalnu slēpošanas reģioniem Austrijā - Gašteinas ieleju.  Gašteinas ieleja piedāvā kalnu slēpošanas trases  200 km garumā, modernus pacēlājus, termālo baseinu kompleksus, radona alas, braucienus zirgu un suņu pajūgos, kamaniņu un distanču slēpošanas trases, lai katrs varētu izvēlēties sev piemērotāko atpūtas veidu!
              
Datumi un dienu skaits: pēc pieprasījuma 
1.diena.
No rīta izbraukšana no Rīgas. Brauciens caur Lietuvu un Poliju. Pusdienu pauze ceļmalas krodziņā. 
Nakts 3* viesnīcā pie Polijas/Čehijas robežas.


2.diena. Brokastis.  Brauciens caur Čehiju un Austriju. Pusdienu pauze ceļmalas krodziņā.  Vakarā ierašanās populārajā kalnu slēpošanas kūrortā Bādgašteinā un iekārtošanās viesnīcā.
Nakšņošana  3* viesnīcā  Bādgašteinā.




3. - 7. diena. 
Brokastis.  Slēpošana Gašteinas ielejā, kurā atrodas vairāki kalnu slēpošanas kūrorti – Bādgašteina, Bādhofgašteina, Sportgašteina un Dorfgašteina ar slēpošanas trasēm vairāk nekā 200 km garumā, snowparku un distanšu slēpošanas trasēm!   Katram būs iespēja izvēlēties savām vēlmēm un slēpošanas pieredzei atbilstošu trasi!
Asu izjūtu cienītājiem iesakām pastaigu pa trošu tiltu starp divām kalnu korēm pie Štubnerkogel virsotnes. Šis ir vienīgais trošu tilts 2300 m augstumā, ko var izmantot gan vasarā, gan ziemā!



Omulīgajos kalnu krodziņos var nobaudīt kādu ''Edelweiss'' alu, atspirdzinošo ''Aperol Spritz'' vai vienkārši nesteidzīgi  izbaudīt pirmos pavasara saules starus...
(att.: ''Valerieshaus'' Sportgašteinā)

 

Vakaros iesakām relaksēties Felsentherme vai Alpentherme termālajos baseinos.
Baseinu kompleksi piedāvā gan slēgtos, gan āra baseinus ar ūdens temperatūru 28-36*, pirtis un ūdens masāžas kaskādes. No baseiniem un saunas paveras fantastisks skats uz sniegotajiem kalniem turpat blakus!
 




Nakšņošana viesnīcā Bādgašteinā. 

8. diena.
Brokastis. Izbraukšana mājup. Brauciens caur Austriju, Čehiju. Pusdienu pauze ceļmalas krodziņā.  Nakts  viesnīcā Polijā.

9. diena.
Brokastis. Brauciens caur Poliju un Lietuvu. Vakarā atgriešanās Rīgā. 

Informācija par trasēm:
http://www.gasteinertal.com/pdf/winterpanorama.pdf



Ceļojuma cenā iekļauts:
- brauciens ar komfortablu un ļoti ērtu tūrisma autobusu (TV, DVD, karsts ūdens, tēja, kafija);
- Austrijā nakšņošana 3 * viesnīcā   Bādgašteinā  ar brokastīm (2-vietīgi numuriņi ar dušu/wc, TV)   (*iespējams pasūtīt vakariņas (3 ēdieni) par papildus maksu)
- 2 naktis  viesnīcās Polijā (2- vietīgi numuri ar ērtībām), ar brokastīm; (par 1-vietīgu numuru ir papildus piemaksa);
- degvielas izmaksas, ceļu nodokļi;
- grupas vadītāja pakalpojumi




Papildus izdevumi:

- SKI AMADE slēpošanas karte 5 dienām
- 229,50 EUR (pieaugušie); 172 EUR (jaunieši, 1998.-2000. dzimš.g.); 114,50 EUR (bērni – 2001.-2010.dzimš.g.)
- Felsentherme termālie baseini – 23 EUR (3 stundas+sauna pieaugušajiem) vakarā – 20 EUR (bērniem 6-15 g.-13,50 EUR; līdz 6.g.-par brīvu)

- Alpentherme termālie baseini - 25,50 EUR (4 stundas+sauna)

- kūrorta nodoklis - 2 EUR par personu/par nakti (jāmaksā skaidrā naudā uz vietas, no 15 gadu vecuma)

- slēpotāju apdrošināšana (obligāta!)

* mēs piedāvājam AAS ''Baltijas apdrošināšanas nams'' apdrošināšanas polises , bet Jūs to variet iegādāties arī jebkurā citā apdrošināšanas firmā



  Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
- LR pilsoņa pase (vai ID karte)  vai nepilsoņa pase,  kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija. Nepilsoņu pasēm jābūt derīgām vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma;
- nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pasē vecāka pasē nav ieraksta par radniecību ar bērnu, tad arī  dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara, izņemot Šengenas zonas valstis.