Kā katru gadu  Adventes laikā ''Ēdelveiss'' aicina doties uz mūsu  ziemeļu kaimiņu galvaspilsētu Tallinu, lai redzētu un sajustu kādas noskaņas valda Tallinas vecpilsētā, kur  aiz senajiem nocietinājuma mūriem valda īpaša, noslēpumaina gaisotne -  svētku tirdziņos vietējie amatnieki piedāvā savus darbus, smaržo karstvīns, grauzdētas mandeles un gaisā jūtama patīkami satraucošā pirmssvētku noskaņa ...



Ceļojuma datumi un cena: pēc pieprasījuma

Omulīgie krodzinieki viduslaiku tērpos aicina  iepazīt seno laiku virtuves tradīcijas, bet pastaiga pa šaurajām, romantiskajām ieliņām domās aizved mūs daudzus gadsimtus atpakaļ...  Šai pilsētā un laikā katrs atradīs kaut ko savai sirdij tuvāku.

Grupas vadītāja pavadībā iepazīsim Tallinas vecpilsētu, un ja kāds vēl nezin, kas ir Garais Hermanis vai Resnā Margarita, tad šajā ceļojumā noteikti to uzzinās!
Brīvajā laikā  iesakām pasēdēt omulīgajos krodziņos, palūkoties uz pilsētu no nocietinājuma mūru augstumiem, baudīt karstvīnu un  dažādus gardumus svētku tirdziņā un varbūt nopirkt kādu mīļu Ziemassvētku dāvanu mājiniekiem, vai vienkārši nesteidzīgi baudīt pirmssvētku noskaņu šajā brīnišķīgajā Hanzas pilsētā ...

Iespējams apmeklēt arī iepirkšanās centru ''Viru Keskus'' (www.virukeskus.com), kas atrodas tikai dažu minūšu gājienā no vecpilsētas, jo cenas Igaunijā daudzām precēm ir zemākas nekā pie mums.



Ceļojuma cenā iekļauts:
- brauciens ar komfortablu tūrisma autobusu;
- degvielas  izmaksas, ceļu nodokļi;

- ekskursija ar grupas vadītāju-gidu Tallinas vecpilsētā

Papildus izdevumi: ieejas biļetes, ēšana, suvenīri, ceļojuma apdrošināšana

Naudas vienība Igaunijā: Eiro ( 1 EUR ~ 0.7028 LVL)

*   Lai dotos ceļojumā nepieciešama LR pilsoņa (ID karte), kas derīga līdz ceļojuma beigām vai nepilsoņa pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma. LR pilsoņu pasēm jābūt izdotām pēc 2002.gada 30.jūnija!