Lietuvas dārzi pavasara ziedu krāšņumā ļauj noreibt no krāsu un smaržu pilnības, bet ''Rokišķio Pienas'' piedāvātais sieru klāsts iepriecinās jebkuru gardēdi. Iepazīsim ''mazo Holandi'' tepat mūsu kaimiņzemē Lietuvā!

Datumi un cena: pēc pieprasījuma


No rīta izbraukšana no Rīgas.
Kafijas pauze pie Šeduvas dzirnavām ar skaistu apkārtni.Viens no skaistākajiem muižu kompleksiem Lietuvā - Burbišķu pils ar parku, kas tiek dēvēts par Lietuvas ''mazo Holandi''.  Krāšņi tulpju stādījumi, skulptūras, gleznaini dīķīši ar 15 saliņām, ko savieno 12 tiltiņi...  Izbaudīsim mirkli brīnišķīgajā krāsu un smaržu pasaulē!
Tālāk mūsu ceļš ved uz senu Lietuvas  mazpilsētu –Rokišķiem. Apskatīsim seno tirgus laukumu, iespaidīgo Sv. Mateja baznīcu - vienu no skaistākajām neogotikas būvēm Lietuvā un  Rokišķu pilsmuižas ansambli ar 19 ēkām un 28 ha lielu parku.
Dosimies uz Rokišķu muzeju, kur iziesim ''Siera ceļu'', kas  iepazīstina ar siera ražošanas tradīcijām vienā no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Lietuvā ''Rokiškio Pienas''. Sieru degustācija. Brīvais laiks pilsētā.
Vakarpusē dosimies mājup. Atgriešanās Rīgā ~ 21.00



Ceļojuma cenā iekļauts:
- brauciens ar komfortablu autobusu,
- ceļu nodokļi, stāvvietas,
- ekskursiju programma grupas vadītāja-gida pavadībā


Papildus izdevumi:
- Burbišķu muižas komplekss - 15 liti
- Rokišķu sieru degustācija - 12 liti
Kopā: ~ 27 liti

1 Ls = ~ 4.9 liti

Papildus izdevumu cenas un valūtas kurss ir orientējoši un var mainīties.