Piedāvājam pavadīt relaksējošas brīvdienas lieliskā četrzvaigžņu viesnīcā ''Hotel Golebiewski'' ar akvaparku “Tropikana”. Viesnīca atrodas Polijā, gleznainajā Mazūrijas reģionā pašā ezera krastā.



Brauciena datums:pēc pieprasījuma



1.diena.Agri no rīta (~6.00) izbraukšana no Rīgas. Brauciens caur Lietuvu, Poliju. Ap 13:00 - ierašanās Mikolajkos, iekārtošanās viesnīcā un pilsētiņas apskate. Atpūta un brīvais laiks – ūdens atrakciju parks, izklaides pēc Jūsu vēlēšanās. Vakariņas – zviedru galds. Vakarā ir iespējams apmeklēt diskotēku naktsklubā, slidotavu vai boulingu.
Nakts viesnīcā.

2. diena.
Brokastis - zviedru galds. No rīta Jums vēl ir iespēja apmeklēt ūdens atrakciju parku.
~11:00 - viesnīcas numuriņu atbrīvošana un izbraukšana uz Rīgu. Mājupceļā neliela pietura pie lielveikala Polijā. Vakarā atgriešanās Rīgā.


 Jūsu rīcībā būs komfortabli 2 vai 3-vietīgi viesnīcas numuri un akvaparks, kura baseinos, džakuzi vannās, saunās un jautrajos ūdens nobraucienos varat relaksēties un izklaidēties no 08:00 rītā līdz pat 21:00 vakarā (Ieeja akvaparkā ir iekļauta brauciena cenā! Jūs gaida dažādi baseini, kalniņi-caurules, baseins ar viļņiem, džakuzi, sausā un tvaiku pirts). 

Garšīgās un bagātīgās ēdienreizes viesnīcas restorānā atbilstoši 4* viesnīcas standartiem - zviedru galds vakariņās un brokastīs - ļaus Jums aizmirsties no ikdienas stresa un pilnībā ļauties komfortam un atpūtai! Viesnīcā ir solārijs, masāža, biljards, boulings, restorāns, bārs, nakts diskotēka, kurā varat dejot līdz rītam!




Ceļojuma cenā iekļauts:- brauciens ar komfortablu autobusu (1 vieta autobusā);
- nakšņošana 4* viesnīcā ar brokastīm un vakariņām
- ieeja akvaparkā un diskotēkā;
- grupas vadītāja - gida pakalpojumi

Papildus izmaksas:
- apdrošināšana;
- boulings, biljards

Viesnīcas mājaslapa: http://www.golebiewski.pl/en/mikolajki



Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma