Viena no skaistākajām pasaules pilsētām - Venēcija. Iepazīsim šīs pilsētas īpašo gaisotni braucot ar gondolu pa daudzajiem kanāliem, barojot baložus Marka laukumā vai pastaigājoties pa šaurajām ieliņām un klausoties kā viļni atsitas pret vēsturisko namu pamatiem....
Itālijas Dolomītu Alpi – īpatnējākie un skaistākie Itālijas kalni, kuru smailās klinšu virsotnes atgādina ērģeļu stabules.
Gleznainā Sirmiones pussala ar seno cietoksni un Gardas ezers Ziemeļitālijā.  Majestātiskie Karintijas Alpi un brauciens pa vienu no skaistākajiem augstkalnu ceļiem pasaulē - Grosgloknera ceļu.
Ceļojuma cena un datumi: pēc pieprasījuma
Brauciena programma:
1.diena.
No rīta izbraukšana no Rīgas.
Brauciens caur Lietuvu, Poliju.
Nakts viesnīcā Polijā.


2.diena.
Brokastis.
Brauciens caur Poliju, Čehiju, Austriju.
Pastaiga Karintijas galvaspilsētā  Klāgenfurtē, kas atrodas pie gleznainā Verterezera - Austrijas siltākā ezera.  Nogaršosim īstu austriešu strūdeli un kafiju.
Nakts viesnīcā.


3.diena.
Brokastis.
Venēcija
– viena no skaistākajām pasaules pilsētām, kas visos laikos pievilinājusi māksliniekus un romantiķus.
Pilsētas iepazīšanu sāksim ar braucienu ar kuģīti, vērojot senās ēkas kanāla malās. Pilsētas apskate ar kājām: Sv. Marka laukums un Sv.Marka bazilika ar Venēcijas simbolu spārnoto lauvu, Dodžu pils ar Nopūtu tiltiņu, Rialto tilts un Santa Maria Della Salute baroka baznīca. Apmeklēsim arī stikla pūtēju darbnīcu, lai savām acīm redzētu kā top slavenie Venēcijas stikla izstrādājumi.
Brīvajā laikā iesakām nesteidzīgi izbaudīt šīs pilsētas īpašo gaisotni - skaistā braucienā ar gondolu pa daudzajiem kanāliem, barojot baložus Marka laukumā vai pastaigājoties pa šaurajām ieliņām un klausoties viļņu skaņās, kas atduras pret vēsturisko namu pamatiem…
Nakts viesnīcā Garda ezera apkaimē.


4.diena.
Brokastis.
Diena atpūtai pie Itālijas lielākā ezera - Gardas ezera.  Gardas ezera apkārtnes maigais klimats jau kopš seniem laikiem to padarījis par tūristu iemīļotu reģionu. Apskatīsim gleznaino Sirmiones pussalu ar iespaidīgo viduslaiku pili un nobaudīsim īstu itāļu kapučino.  Iesakām pamēģināt arī vietējo olīveļļu, jo Gardas ezera apkārtne slavena arī ar savām olīvu birzīm - tās ir vistālāk Eiropas ziemeļos esošās olīvu birzis.
Iesakām doties braucienā ar kuģīti, lai no ūdens puses palūkotos uz dārzu un slaiku ciprešu ieskautajām senajām itāļu villām.Atgriešanās viesnīcā.


5.diena.
Brokastis.
Dolomītu Alpi
– skaistākie Itālijas kalni, kuru īpatnējās klinšu virsotnes atgādina ērģeļu stabules.

Ar pacēlāju uzbrauksim kalnos, no kurienes paveras elpu aizraujošs skats uz Marmolada (3343 m), Cinques Torri (2366) un Sasa Lungo(3179) virsotnēm. 
Izbaudīsim šo dabas varenumu un bezgalīgo debesu plašumu ...
Vakara pastaiga tipiskas Austrumtiroles pilsētiņas Līencas vecpilsētā.
Nakts viesnīcā Līencā.


6.diena.
Brokastis.
Brauciens pa gleznaino Grosgloknera augstkalnu panorāmas ceļu, kas ved cauri Augstā Tauera nacionālajam parkam  no Karintijas līdz Zalcburgas zemei. Šis ceļš tiek uzskatīts par vienu no skaistākajiem augstkalnu ceļiem pasaulē!
Mūsu skatiem pavērsies mainīgā Alpu ainava no pļavām, kur ganās Alpu govis  līdz pat ledājiem kalnu virsotnēs.   Franča Jozefa augstiene, kurp imperators  devies kājām. No šejienes vislabāk apskatīt Austrijas Alpu augstāko virsotni Grosglokneru (3798 m) un lielāko šļūdoņu ledāju - Pasterci.




Vakarā atpūta termālo baseinu kompleksā ar  pirtīm un  ūdens masāžas kaskādēm.
Nakts viesu mājā.


7.diena.
Brokastis.
Brauciens caur Austriju un Čehiju. Neliela pastaiga Sanktpoltenā, kuras vecpilsēta lepojas ar brīnišķīgu baroka arhitektūru. Rosīgajā gājēju ielā varēsiet nopirkt kādu jauku suvenīru mājiniekiem.
Nakts viesnīcā Polijā.


8.diena.
Brokastis. Brauciens caur Poliju, Lietuvu. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.


Ceļojuma cenā iekļauts:
- brauciens ar komfortablu autobusu (WC, TV, tēja, kafija)
- nakšņošana tūristu klases (2-3*) viesnīcās 2-vietīgos numuros ar ērtībām, ar brokastīm;
- Austrijā nakšņošana privātās pansijās (viesu mājās) 2-3 vietīgos  un apartamentu tipa (2 divvietīgas istabiņas) numuros, ar ērtībām, ar brokastīm; 
- degvielas izmaksas, ceļu nodokļi;
- ekskursiju programma ar grupas vadītāju;
- apdrošināšana








* ceļojuma cena var palielināties atkarībā no degvielas cenas un EUR kursa pieauguma